Kerstster verzorging

Een Kerstster plant kopen voor de kerst? Lees dan eerst op deze pagina wat handige en leuke informatie over de kerstster ofwel Poinsettia. Kerststerren zijn sterk en hebben niet veel nodig. Toch moeten bij de aankoop en de verzorging ervan een paar basisregels worden nageleefd, zodat de planten goed gedijen en ze je zoveel mogelijk plezier bezorgen. Je kunt de Poinsettia of kerstster gewoon in een pot zetten maar je kunt ook op eenvoudige wijze je eigen kerstcreatie maken. Wij doen rechtstreeks zaken met de beste poinsettia-kwekers waardoor we de de mooiste en zwaarste kwaliteit kunnen uitleveren.. 

Wij kunnen ook de mini kerststerren leveren. Deze zijn niet vindbaar op onze website maar via het contactformulier is het altijd mogelijk om even navraag te doen naar de mogelijkheden. U kunt hier een kijkje nemen bij de verschillende exemplaren die wij leverbaar hebben:

Kerstster verzorging

Zorg ervoor dat de plant op een lichte standplaats staat zonder tocht. De plant kan slecht tegen lage temperaturen en moet daarom altijd in een ruimte staan waar de temperatuur rond de 18 a 22 graden ligt.

0