Borderpakket Rustgevende Tuin - 1m² 9 planten

rustgevende tuin

Borderpakket Rustgevende Tuin - 1m² 9 planten

 84,95

Met het Rustgevende tuin borderpakket heb je alles om een rustgevende sfeer te creëren in je tuin. Dit pakket bevat planten om één vierkante meter van je tuin mee te bedekken.

Lees verder...

 84,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

In het borderpakket Rustgevende Tuin zitten allemaal planten die binnen het thema rustgevend vallen. Wil je een tuin waarin je helemaal tot rust kan komen? Ga dan voor deze optie. Een mooi samengesteld pakket waarin de Clematis en Rubus centraal staan en worden omringd door verschillende grassen en bamboe.

Met deze tuinplanten mix kan je 1m² opvullen. Dit pakket bevat:

  • 1x Clematis: Dit is een prachtige klimplant die hoogte toevoegt aan je border en in de zomer bloeit met grote bloemen in verschillende kleuren.
  • 1x Rubus: Deze plant zorgt voor een mooie en natuurlijke uitstraling in uw border. De Rubus produceert in de zomer heerlijke bramen. Naast het leuke uiterlijk van de Rubus zijn de vruchten ook nog eens lekker.
  • 1x Fargesia: Dit is een mooie bamboeplant die zorgt voor een rustgevende sfeer in je tuin. Het groene blad van de Fargesia blijft ook in de winter mooi, waardoor je tuin het hele jaar door groen blijft.
  • 2x Liriope: Deze plant is mooi en laagblijvend. Hij staat vooral bekend om zijn bladkleur en bladstructuur. De Liriope kan zowel in de zon als in de schaduw geplaatst worden en is daarom geschikt voor vrijwel elke border.
  • 3x Stipa: Deze plant staat ook wel bekend als vedergras. Het is een prachtig siergras met mooie pluimen in verschillende kleuren. Dit gras kan zowel in de volle zon als in de schaduw geplaatst worden en zorgt voor een zachte, elegante uitstraling die rustgevend werkt.
  • 1x Carex: Dit siergras heeft een rustige uitstraling en is daardoor perfect geschikt voor een rustgevende tuin.

Afhankelijk van de tijd van het jaar waarop je deze plant bestelt, kan het voorkomen dat de plant geen bloemen draagt op het moment van ontvangst.