Hoogte: ± 50 cmPotmaat: 17 cm

Dieffenbachia Camilla – P 17 cm

Dieffenbachia Camilla

Dieffenbachia Camilla – P 17 cm

 12,50

De Dieffenbachia Camilla is een opvallende kamerplant. De kern van het blad is witgeel, en kleurt geleidelijk diepgroen. Hierdoor lijkt de nerf op te lichten.

Lees verder...

 12,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Dieffenbachia Camilla is een bijzondere kamerplant. De kern van het blad is witgeel, en kleurt geleidelijk diepgroen. Hierdoor lijkt de nerf op te lichten. Dit uiterlijk is niet de enige bijzondere eigenschap van de Dieffenbachia. Het is namelijk ook een luchtzuiverende kamerplant, die allerlei schadelijke stoffen efficiënt wegfiltert met zijn grote blad.

Zet de Dieffenbachia Camilla op een lichte standplaats, uit direct zonlicht. Houd de potgrond licht vochtig door regelmatig kleine beetjes water te geven (het liefst met lauw water). Verder geeft de plant de voorkeur aan een hoge luchtvochtigheid. Daarom is het belangrijk om hem regelmatig te besproeien met een plantenspuit. In de winter heeft de Dieffenbachia wat minder water nodig. Zorg er tenslotte voor dat de plant niet op de tocht staat. Let op: Het sap van de Dieffenbachia plant is giftig. Kijk dus uit met kinderen en huisdieren omdat het erge irritatie kan veroorzaken.

Meer weten? Lees hier alles over de Dieffenbachia verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 50 cm

Potmaat

17 cm