BESTSELLER
Hoogte: ± 35 cmPotmaat: 15 cm

Ficus Ginseng (in pot + watermeter) – P 15 cm

pot met watermeter

Ficus Ginseng (in pot + watermeter) – P 15 cm

 22,50

De Ficus Ginseng is een zeer leuk bonsai boompje en perfect voor het klimaat in huis. Gemak dient de mens moeten ze gedacht hebben bij deze leuke pot plant combinatie. Ideaal voor de plantenliefhebbers met wat minder groene vingers. Door de pot met watergeefsysteem kun je snel zien of de plant water nodig heeft.

Lees verder...

 22,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Ficus Ginseng is een zeer leuk bonsai boompje en perfect voor het klimaat in huis. Gemak dient de mens moeten ze gedacht hebben bij deze leuke pot plant combinatie. Deze handige witte sierpot bevat een watermeter waardoor je dus precies weet wanneer je de gieter moet pakken om weer wat water te geven. Zodra de meter halverwege staat kun je de Ficus weer water geven. Deze combinatie van plant met handige sierpot is ideaal voor de plantenliefhebbers met wat minder groene vingers. Ook op kantoren of als geschenk ben je gelijk klaar met dit concept!

De Ficus Ginseng is een plant die graag veel zon en warmte nodig heeft. Een plekje dichtbij het raam is een aanrader. Pas wel op met de hete middagzon in verband met bladverbranding. Let op! Als je plant veel blad verliest dan staat de plant in veel gevallen te donker.

Meer weten? Lees hier alles over Ficus verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 35 cm

Potmaat

15 cm