Kleur: TransparantPotmaat: 17 cmHoogte: ± 28 cm

Florence Zwart - Glas en Metaal

Florence

Florence Zwart - Glas en Metaal

 22,95

De glazen Florence vaas op metalen pootjes is perfect voor hydroponie-planten, maar kan ook voor gewone kamerplanten gebruikt worden.

Lees verder...

 22,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De glazen Florence vaas op metalen pootjes is perfect voor hydroponie-planten, maar kan ook voor gewone kamerplanten gebruikt worden.

De Florence vaas is geschikt voor planten met potmaat 15, maar je kunt hem eventueel ook voor iets kleinere planten gebruiken.

Afmetingen:
Hoogte (incl. metalen pootjes): 28,5 cm
Hoogte vaas (excl. metalen pootjes): 22 cm
Breedte: 17 cm

Zo plant je een plant in de Florence vaas:
Je kunt een plant met aarde in de vaas plaatsen, of er een hydroponie plant van maken. Deze laatste optie houdt in dat de plant met zijn wortels in het water groeit.

Wil je een plant met aarde in de vaas zetten? Haal dan de kwekerspot van de plant, en zet deze eenvoudig over in de vaas. Vul de onder- en zijkant eventueel aan met potgrond. Wil je er een hydroponie plant van maken? Kies dan een plant die geschikt is voor hydroponie en volg de volgende stappen.

  1. Maak de vaas schoon en vul deze met (kraan)water op kamertemperatuur.
  2. Haal de plastic kwekerspot van de gekozen plant en haal het grootste deel van de potgrond weg van de wortels. Doe dit voorzichtig, om de wortels zo min mogelijk te beschadigen.
  3. Houd de wortels onder de lopende kraan om de laatste restjes potgrond weg te spoelen, en zet de kamerplant in de vaas. Zorg ervoor dat alleen de wortels deels onder water staan.

Extra informatie

Kleur

Transparant

Potmaat

17 cm

Potcategorie

Trendy

Hoogte

± 28 cm