Potmaat: 12 cmKleur: Naturel

Marbella Bruin - Koko Natural - 2 stuks

Kokodamia

Marbella Bruin - Koko Natural - 2 stuks

 9,90

Deze plantenpot natural zegt het eigenlijk al. Een pot die voor 99% gemaakt is van natuurlijke producten en ook nog eens erg tof in combinatie met een mooie groene bladplant.

Lees verder...

 9,90

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze plantenpotten heet ook wel Koko natural en dat zegt het eigenlijk al. Een pot die voor 99% gemaakt is van natuurlijke producten en ook nog eens erg tof in combinatie met een mooie groene bladplant. Voor welke potmaat is deze pot geschikt:

  • Deze plantenpotten zijn geschikt voor een plant met een potmaat 12. Belangrijk is wel dat als je een plant koopt met een potmaat 12 dat je de kweekpot eraf haalt en dan de plant in de natural pot zet.
  • Je kunt hier uiteraard ook planten inzetten met een kleinere potmaat dan potmaat 12 zodat ze nog lekker kunnen groeien. Denk hierbij aan de mini plantjes of de planten die tussen een potmaat 6 en 12 cm in zitten.

Met een kleinere potmaat is het handig dat je wel wat extra potgrond bij de hand hebt om het op te vullen. Mocht je ook ruimte hebben om een laagje hydrokorrels op de bodem te leggen zullen we dat altijd aanraden. Hierdoor zul je een betere drainage creëren. De pot is opgebouwd uit kokosvezels en binnen de pot zul je een waterdicht papieren bakje vinden zodat het niet zal lekken.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Kleur

Naturel