Potmaat: 14 cmHoogte: ± 40 cmStandplaats: Normaal daglicht

Philodendron Melanochrysum

Philodendron Melanochrysum

Philodendron Melanochrysum

 59,95

De Philodendron Melanochrysum is een prachtige kamerplant met velvet bladeren. De textuur van de bladeren in combinatie met de contrasterende kleuren maken deze plant echt bijzonder! Daarnaast groeit hij onder de juiste omstandigheden ook nog eens ontzettend snel.

Lees verder...

 59,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron Melanochrysum is een bijzondere kamerplant met donkere zachte bladeren. De bladeren zijn hartvormig en de witte nerven maken een prachtig contrast. Nieuwe bladeren veranderen van dieprode kleuren langzaam naar een heldere kleur groen.

De Philodendron Melanochrysum komt uit Colombia en klimt met zijn luchtwortels tegen bomen omhoog. De plant gebruikt bomen als ondersteuning, zonder voedingstoffen van de boom te gebruiken. In de natuur kunnen de bladeren tot wel 1,5 meter lang worden!

 

Let op! – Om zijn natuurlijke omgeving na te bootsen, kun je een mosstok of stuk schors gebruiken om de plant op te laten klimmen.
Lichtbehoefte – Met genoeg indirect licht zal de Melanochrysum je belonen met ontzettend veel nieuwe bladeren!
Water geven –Vanwege zijn exotische achtergrond, houdt de Melanochrysum van een vochtige omgeving en een vochtige bodem met goede drainage. Bij een te lage luchtvochtigheid zal de Melanochrysum moeite hebben met het uitrollen van haar bladeren. Zorgt er dan voor dat de luchtvochtigheid wordt verhoogd door er een schaaltje water naast te zetten.

Lees meer over Philodendron verzorging

Extra informatie

Potmaat

14 cm

Hoogte

± 40 cm

Standplaats

Normaal daglicht