Kleur: TransparantPotmaat: 14 cmHoogte: ± 30 cm

Prato Zwart - Glas en Metaal

Prato

Prato Zwart - Glas en Metaal

 22,95

De glazen Prato vaas met zwart metalen hengsel is perfect voor hydroponie-planten, maar kan ook voor gewone…

Lees verder...

 22,95

Beschikbaarheid: 20 op voorraad

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De glazen Prato vaas met zwart metalen hengsel is perfect voor hydroponie-planten, maar kan ook voor gewone kamerplanten gebruikt worden. De Prato vaas is geschikt voor planten met potmaat 12. Je kunt deze vaas neerzetten, maar ook ophangen aan het zwart metalen hengsel.

Afmetingen:
Hoogte (incl. metalen hengsel): 30 cm
Hoogte vaas (excl. metalen hengsel): 18,5 cm
Breedte: 14 cm

Zo plant je een plant in de Prato vaas:
Je kunt een plant met aarde in de vaas plaatsen, of er een hydroponie plant van maken. Deze laatste optie houdt in dat de plant met zijn wortels in het water groeit.

Wil je een plant met aarde in de vaas zetten? Haal dan de kwekerspot van de plant, en zet deze eenvoudig over in de vaas. Vul de onder- en zijkant eventueel aan met potgrond. Wil je er een hydroponie plant van maken? Kies dan een plant die geschikt is voor hydroponie en volg de volgende stappen.

  1. Maak de vaas schoon en vul deze met (kraan)water op kamertemperatuur.
  2. Haal de plastic kwekerspot van de gekozen plant en haal het grootste deel van de potgrond weg van de wortels. Doe dit voorzichtig, om de wortels zo min mogelijk te beschadigen.
  3. Houd de wortels onder de lopende kraan om de laatste restjes potgrond weg te spoelen, en zet de kamerplant in de vaas. Zorg ervoor dat alleen de wortels deels onder water staan.

Extra informatie

Kleur

Transparant

Potmaat

14 cm

Hoogte

± 30 cm

Potcategorie

Trendy, Basic