YITH Badge
Potmaat: 12 cmKleur: Bruin

Riga Bruin - Zeegras - 2 stuks

Sofia

Riga Bruin - Zeegras - 2 stuks

 15,90

De Riga plantenpotten zijn gemaakt van zeegras. Dit natuurlijke materiaal wordt gedroogd en gevlochten, met een prachtige plantenpot als resultaat.

Lees verder...

 15,90

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Zeegras is best bijzonder. Niet alleen omdat je er zulke mooie plantenpotten van kunt maken, maar ook vanwege de groeiwijze. Zeegras is geen zeewier of gras, zoals je misschien zou verwachten. Het is de enige bloeiende plantsoort die onder water leeft. Evolutionair gezien is zeegras een landplant die zich heeft aangepast aan het leven onder water. Dit gebeurde zo’n 70 tot 100 miljoen jaar geleden. Sindsdien groeit zeegras vooral op ondiepe plekken onder water, waar fotosynthese mogelijk is.

De Riga plantenpotten zijn gemaakt van zeegras dat is gedroogd en gevlochten. De pot heeft een plastic inlay, zodat er geen water doorheen kan. De warmbruine kleur geeft deze pot een extra natuurlijke uitstraling. Prachtig in combinatie met groene kamerplanten. Deze plantenpot is ook beschikbaar in potmaat 17 en potmaat 21!

Deze plantenpot is gemaakt van natuurlijk materiaal en elke plantenpot is daardoor uniek. Het exemplaar wat je ontvangt kan daardoor iets afwijken van de afbeelding.

 

Duurzamere keuze – dit product is gemaakt van duurzamere materialen. De ingrediënten van de zeegras mand zijn bio-based en hernieuwbaar. Lees hier meer over de duurzamere keuze.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Kleur

Bruin

Duurzamere keuze

Ja