-25%
Potmaat: 12 cm, 14 cmStandplaats: Normaal daglichtCombideal: Combideal

Bloeiende Plantenmix 3 stuks

Bloeiende Plantenbox

Bloeiende Plantenmix 3 stuks

 35,95

De Bloeiende Plantenbox bestaat uit 3 bloeiende kamerplanten: Calathea crocata, Anthurium en Spathiphyllum. Stuk voor stuk sierlijke kamerplanten met…

Lees verder...

 35,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Bloeiende Plantenbox bestaat uit 3 bloeiende kamerplanten: Calathea crocata, Anthurium en Spathiphyllum. Stuk voor stuk sierlijke kamerplanten met glanzende bladeren en een unieke bloeiwijze.De Bloeiende Plantenbox bestaat uit de volgende 3 kamerplanten:

De tropische bloeiers uit deze box fleuren jouw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte helemaal op. De Calathea crocata heeft een opvallende bloeiwijze. De knaloranje bloemen steken als pluimen boven de golvende bladeren uit. De Spathiphyllum (lepelplant) heeft een sereen uiterlijk, met kolfvormige bloemen en helderwitte schutbladeren. De roze Anthurium is een van de populairste bloeiende kamerplanten, die makkelijk te verzorgen is.

Over de bloei
De Anthurium kan lang bloeien: meestal 3 maanden. Bij de Spathiphyllum duurt de bloei meestal 2 maanden. Bij deze twee planten duurt het slechts 3 maanden voor ze weer opnieuw kunnen bloeien. De Calathea crocata bloeit ca. 2 tot 3 maanden. Na ca. 9 maanden zal deze kamerplant weer opnieuw kunnen bloeien. Om opnieuw te kunnen bloeien is het belangrijk dat je deze planten goed verzorgt.

Let op! – De Anthurium en Spathiphyllum zijn licht giftig bij inname. Ook belangrijk: Geef de Medinilla géén voeding tijdens de bloeiperiode.
Licht – Zet de Medinilla en Anthurium op een lichte plek met indirect zonlicht. De lepelplant heeft iets minder licht nodig; zet deze bloeiende plant in de halfschaduw.
Water geven – Houd de potgrond van alle kamerplanten licht vochtig door ze regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Zorg voor een hoge luchtvochtigheid, met name in de winter.

Extra informatie

Potmaat

12 cm, 14 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Combideal

Combideal