Bloempotten

Heb je een leuke kamerplant gevonden en ben je nu op zoek naar een pot? Ons ruime, diverse assortiment bloempotten bestaat uit allerlei soorten, maten en kleuren! Kies uit keramische potten, kleurrijke bloempotten, plastic potten of ga voor een natuurlijke plantenmand gemaakt van gedroogd zeegras. Welke bloempot kies jij?

Bloempotten kopen

We hebben een breed assortiment bloempotten. Naast de vertrouwde keramische bloempotten, bieden we ook duurzame biologisch afbreekbare potten aan. Deze zijn gemaakt van bioplastic met olifantsgras. Daarnaast is er nog veel meer keuze. We bieden ook zelfwaterende potten en manden van zeegras aan in onze collectie. Kies voor een klassieke keramieken pot of probeer eens een duurzamere bloempot. We adviseren om een plantenpot te kopen die iets groter is dan de kweekpot, dan heeft de plant gelijk wat ruimte om te groeien. De kweekpot kan je om de plant heen laten zitten, wanneer je de plant in de bloempot doet. Dit zorgt ervoor dat je minder snel wortelrot krijgt. Vind je dit niet mooi? Dan is het ook mogelijk de pot eraf te halen en de plant direct in de pot te zetten. We raden dan wel aan om een laagje hydrokorrels in de bloempot te doen, zodat er niet te veel water in de aarde blijft hangen.

Bloempotten voor binnen en buiten

We bieden bloempotten aan voor binnen en buiten. Gebruik de filters op de pagina om te kijken welke pot het beste bij jouw wensen past. De potten voor buiten, zullen het wel het beste doen onder een afdakje. Dan kan er niet te veel regenwater in komen, wat er dan vervolgens niet uit kan. Je kunt nu ook filteren op ‘duurzamere keuze’. Hierdoor krijg je alleen onze potten te zien die een duurzamere keuze zijn.