Borderpakket Trendy Tuin - 1m² 9 planten

Borderpakket braam en druif

Borderpakket Trendy Tuin - 1m² 9 planten

 83,95

Vind je planten voor je tuin uitkiezen moeilijk doordat je bang bent dat ze niet bij elkaar passen? Met ons borderpakket is dat verleden tijd! Borderpakket Trendy Tuin bevat 9 buitenplanten in een moderne stijl. Genoeg om 1m² mee te bedekken.

Lees verder...

 83,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

In dit borderpakket zitten allemaal planten die binnen het thema trendy tuin vallen. Wil je een tuin die als helemaal van deze tijd voelt? Ga dan voor deze optie. Dit pakket bevat negen tuinplanten die samen één vierkante meter tuin bedekken.

De planten in dit pakket:

  • Rubus: Deze plant zorgt voor een mooie en natuurlijke uitstraling in uw border. De Rubus produceert in de zomer heerlijke bramen. Naast het leuke uiterlijk van de Rubus zijn de vruchten ook nog eens lekker.
  • Pennisetum: Dit siergras wordt ook wel lampenpoetsersgras genoemd en is een prachtige toevoeging aan je tuin met zijn mooie pluimen.
  • Ophiopogon: Deze sierlijke laagblijvende plant staat vooral bekend om zijn mooie bladkleur en bladstructuur.
  • Vitis: Deze druivenstruik is een prachtige klimplant die goed staat in een trendy tuin. Een echte blikvanger die ook nog eens heerlijke druiven produceert.
  • Carex: Dit siergras heeft een mooie, strakke uitstraling en is daarom erg geschikt voor een moderne, trendy tuin.

Met deze planten creëer je met gemak een moderne tuin! De druivenplant en bramenplant staan centraal en worden omringd door siergrassen. Perfect voor mensen met keuzestress.

Afhankelijk van de tijd van het jaar waarop je deze plant bestelt, kan het voorkomen dat de plant geen bloemen draagt op het moment van ontvangst.

Extra informatie

Meerjarige plant

Ja