Vazen

Vazen van glas, keramiek of met metalen accenten: bij Plantje.nl vind je de perfecte vaas voor jouw bloemen én planten. Zo kun je ervoor kiezen om een plant op te potten in een vaas, of een hydroponie plant te creëren, die met de wortels in het water groeit.

Vaas kopen

Koop jouw vaas bij Plantje.nl. Ons assortiment bestaat uit klassieke glazen vazen, vazen van keramiek en vazen met metalen accenten. Denk aan pootjes onder de vaas, of een metalen hengsel. Voor welke vaas je ook gaat, het zal gegarandeerd een mooie toevoeging aan jouw interieur zijn! Zet hem als pronkstuk op de eettafel, of als decoratie op een dressoir of bijzettafel.

Jouw vaas wordt zorgvuldig thuisbezorgd, eventueel compleet met een bijpassende kamerplant. Neem voor de perfecte kamerplant een kijkje bij de potmaat die bij elke vaas genoteerd staat. Kies een plant die dezelfde potmaat heeft.

Glazen vaas

Een glazen vaas is niet alleen geschikt voor het klassieke bosje bloemen; je kunt er allerlei kanten mee op! Denk bijvoorbeeld aan droogbloemen of planten. Je kunt een plant met aarde en al in een vaas planten. Maak het geheel nóg mooier met bijvoorbeeld hydrokorrels op de bodem. Extra pluspunt: in een glazen vaas kun je precies zien of de plant water nodig heeft.

Je kunt er ook voor kiezen om een plant in het water op te potten! Deze techniek wordt hydroponie genoemd, en houdt in dat de plant met de wortels in het water groeit. Zo kun je zowel de bladeren als de wortels zien groeien. Prachtig om te zien én makkelijk om te verzorgen. De plant neemt namelijk precies genoeg water op. Het enige dat je hoeft te doen, is het water af en toe verschonen. Niet elke plant is geschikt voor hydroponie, maar er zijn genoeg om uit te kiezen. Neem ook een kijkje bij onze hydroponie planten, die compleet met vaas worden geleverd!

Vaas van keramiek

Op Plantje.nl vind je een divers aanbod keramieken vazen. Van hoge vazen tot vazen met een bijzonder patroon. Een vaas van keramiek is zowel geschikt voor bloemen als planten. Houd bij het kiezen van een keramieken vaas rekening met de maat, zeker wanneer je deze combineert met een plant. Je vindt de potmaat op de productpagina van elke vaas.

Vaas met metaal

Op zoek naar een vaas met een stoer of industrieel accent? Op Plantje.nl vind je, bij beschikbaarheid, ook vazen met metalen accenten. Denk aan een vaas op metalen pootjes (perfect voor hangplanten!) of aan een vaas met een metalen hengsel.

Contact

Heb je nog vragen? Het Plantje.nl klantenservice team staat graag voor je klaar! Je kunt ons per e-mail, telefonisch en via WhatsApp bereiken.

CONTACT