IvyMay Redwoods Kamerplanten potgrondmix - 5,5 L

Potgrondmix

IvyMay Redwoods Kamerplanten potgrondmix - 5,5 L

 13,95

Redwoods kamerplanten potgrond mix is gemaakt zónder aarde of turf, maar van boomschors, perliet en wormafgietsels. Een voedingsrijke en goed doorlatende potgrond mix, die bovendien goed werkt tegen insecten!

Lees verder...

 13,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Redwoods kamerplanten potgrond mix is gemaakt zónder aarde of turf, maar van boomschors, perliet en wormafgietsels. Een voedingsrijke en goed doorlatende potgrond mix, die bovendien goed werkt tegen insecten! Deze kamerplanten potgrond mix is geschikt voor allerlei soorten kamerplanten, waaronder aronskelkachtigen. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Monstera, Alocasia, Anthurium, Epipremnum en Dieffenbachia. De mix is klaar om te gebruiken en wordt in een handige, afsluitbare zak geleverd.

 

Over deze kamerplanten potgrond mix:

  • De Redwood potgrond mix van IvyMay is gemaakt van boomschors van de Mammoetboom (Redwood in het Engels) en Douglasspar. 100% organisch én werkt natuurlijk tegen ongedierte.
  • Bevat perliet, een bodemverbeteraar. Het maakt de potgrond luchtiger en lichter, wat allerlei voordelen heeft voor jouw kamerplant. Zo kunnen de wortels zich beter ontwikkelen en zal jouw plant beter groeien.
  • Het bevat wormafgietsels (een organische vorm van kunstmest geproduceerd uit regenwormen), die zorgen voor een voedingsrijke grond
  • De kamerplanten potgrond mix bevat essentiële oliën, die ook helpen om ongedierte op afstand te houden.

Tip: omdat Redwoods potgrond mix beter doorlatend is dan gewone potgrond, kan het zijn dat jouw kamerplant iets vaker water nodig heeft dan voorheen. Houd dit in het begin goed in de gaten, zodat je hier een idee van kunt krijgen.