Zamioculcas

Wil je een sterke en stijlvolle kamerplant kopen? Maak kennis met de Zamioculcas, ook wel bekend als Emeraldpalm. Met zijn glanzende, veerachtige bladeren is deze plant verrassend stevig. Bovendien is de verzorging van de Zamioculcas heel eenvoudig, omdat hij water kan opslaan. Of je hem nu op een schaduwrijke of lichte plek plaatst, deze veelzijdige plant gedijt overal!

Zamioculcas kopen?

Koop bij ons je Zamioculcas (Emeraldpalm). Deze unieke aanwinst voor je interieur heeft leerachtige, glanzende bladeren die een prachtige uitstraling geven. Het beste van alles is dat de Zamioculcas heel gemakkelijk te verzorgen is en weinig water nodig heeft. Zelfs als je geen groene vingers hebt, is deze sterke kamerplant perfect voor jou. Wil je meer weten over het verzorgen van de Zamioculcas? Lees dan onze handige gids over Zamioculcas verzorging.

De oorsprong van de Zamioculcas

De Zamioculcas komt oorspronkelijk uit Zanzibar, Kenia en Madagaskar. Hoewel hij pas in 1892 botanisch erkend werd, is deze plant relatief nieuw als kamerplant. In Nederland werd de Emeraldpalm pas in 1996 geïntroduceerd, maar daarna werd de Zamioculcas een erg populaire plant om te kopen.

Bestel jouw Zamioculcas online

Wil je een Zamioculcas kopen of een Zamioculcas zamiifolia aan je collectie toevoegen? We hebben alles wat je nodig hebt. Plaats vandaag nog je bestelling en geniet van de schoonheid en eenvoudige verzorging van deze prachtige kamerplant.