kamerplanten klein wonen

De leukste kamerplanten voor in een kleine ruimte!

Kamerplanten voor in een kleine ruimte vinden, kan een behoorlijke uitdaging zijn. Urban jungle klinkt hartstikke leuk, maar je moet je natuurlijk nog wel een weg kunnen banen door het huis. In deze blog vind je de leukste kamerplanten voor in een kleine ruimte. Planten die jouw kleine woning een gezellige, groene uitstraling geven, zónder dat het te druk oogt. 

Kleine kamerplanten voor een kleine ruimte

Wil je het liefst zoveel mogelijk kamerplanten in huis, maar heb je slechts een kleine ruimte om mee te werken? Mini plantjes is what you need! Creëer jouw eigen micro jungle met een mooie set kleine plantjes, in verschillende vormen en maten. Als je je graag laat verrassen, is onze Groene Mini box een echte aanrader. Deze box bevat 10 verschillende mini plantjes. Welke dit zijn, ontdek je pas als je de box uitpakt! Kies je jouw plantjes het liefst zelf uit? Stel dan zelf jouw Voordeeldoos samen, met 4 of 6 plantjes. Er zijn genoeg kleine kamerplanten om uit te kiezen. Een andere favoriet is ons Mini Urban Jungle Package, dat bestaat uit 5 luxe urban jungle plantjes. Een set kleine kamerplanten brengt jouw kleine ruimte direct in de groene sferen, zonder al teveel ruimte in te nemen.

Bekijk alle mini planten!

NIEUW: De halve Groene Kneusjes box

Vond je onze Groene Kneusjes box altijd al leuk, maar is jouw ruimte wat te klein voor 10-12 nieuwe planten? Goed nieuws! We hebben nu ook de halve Groene Kneusjes box geïntroduceerd. Net zoals bij de gewone Groene Kneusjes box, is het nog een verrassing welke planten je ontvangt. Wat we je wél kunnen beloven is dat deze box gegarandeerd 6 kamerplanten bevat. Deze plantjes hebben soms een klein schoonheidsfoutje, of ze stonden simpelweg te lang in de schappen. Met de Kneusjes box kun jij deze plantjes van de stort redden!

Voordeeldoos

Hangplanten

Wat doe je als je een kleine ruimte hebt om mee te werken, maar toch lekker veel planten in huis wilt halen? Je gaat de hoogte in! Hang bijvoorbeeld een set planten voor het raam. Plaats een aantal planten op de rand van een kast of plank, en laat de bladeren naar beneden draperen. Zo krijgt jouw woning een prachte, groene uitstraling, terwijl je er nauwelijks ruimte voor vrij hoeft te maken. Dit is een uitstekende manier om jouw kleine ruimte een echte urban jungle-look te geven.

Bekijk alle hangplanten!

Deel dit bericht


0