Green Week 2023

Het is Green Week! In deze week willen we je met mooie deals helpen met het vergroenen van je omgeving. Planten hebben namelijk een goede invloed op jouw gemoedstoestand en daarom gunnen wij iedereen een hoop planten in huis. Met onze mooie kortingen maken we het je gemakkelijk om wat meer kamerplanten te kopen. De kortingen lopen vanaf maandag 20 tot en met vrijdag 24 november. Een groen huis voor iedereen!

Exclusieve actie 🎁: Bij besteding vanaf 50,- krijg je een gratis mini plantje in je winkelwagen en vanaf 75,- komt daar nog een gratis plantenpuzzel bovenop.

Online planten met korting kopen

We hebben ontzettend mooie kortingen voor jullie klaargezet. Ben je al tijden op zoek naar een mooie Strelitzia Nicolai? Sla dan nu je slag. Of hou je het liever bij de wat kleinere plantjes? Dan zijn de Pachira Aquatica en Ananasplant mooie aanwinsten. Hoe dan ook, als je op zoek bent naar mooie aanbiedingen op groene kamerplanten, hebben wij ze voor je.

De populairste kamerplanten

Ons Green Week aanbod bestaat uit verschillende populaire planten met een aantrekkelijke korting. Green Friday staat voor het zoeken van verbinding en bewustwording. Wij willen je helpen je omgeving te vergroenen en je hierdoor meer verbonden laten voelen met de natuur. Ook willen we je bewust laten worden van de positieve effecten die planten op je kunnen hebben.